Pesme za punoletstvo – Sastavite Savršen Repertoar

Razmišljate da organizujete proslavu osamnaestog rođendana, i krenuli ste sa ozbiljnom organizacijom? Razmišljate koji su to najbolji bendovi za punoletstva? Imate želju da proslava osamnaestog rođendana koji planirate prođe u najboljoj mogućoj atmosferi?
Pre svega, najbitnije je da se odlučite za idealan bend za punoletstva i da ste iznajmili prostor za proslavu. Nakon toga sledi pravljenje spiska gostiju, kada možete konačno da razmislite o repertoaru.

Međutim i dalje se razmišljate koje su to najlepše narodne pesme za rodjendan bez kojih proslava ne bi bila savršena? Ne brinite! Mi smo vam sastavili repertoar koji sadrži najbolje pesme za punoletstvo koje vaš bend nikako ne bi trebalo da zaboravi da odsvira!

Evo koje su to najlepše pesme za punoletstvo, sa rođendanskom tematikom koje možete uvrstiti u vaš repertoar za proslavu:

Miloš Bojanić – Punoletstvo

Aca Lukas – Rođendan

Viki Miljković – Rođendan

Zorica Brunclik – Punoletstvo

Saša Kovačević – Rođendan

Nedžad Esadović Nećko – Srećan ti rođendan sunce moje drago

Halid Muslimović – Rođendanska

Rada Manojlović -Rođendan

Šako Polumenta – Tebi za rođendan

Saša Matić – Poklonite mi nju za rođendan

Dženan Lončarević – Rođendan

Miroslav Ilić – Rođendanska pesma

Vera Matović – Punoletstvo

Međutim, pored ovog spiska koji sadrži najlepše pesme za punoletstvo za rođendanskom tematikom, repertoar proslave naravno zavisi od ukusa slavljenika/ce i ekipe koja je pozvana. Ovo je neki univerzalni spisak sa kojim bi se mnogi relevantni bendovi za punoletstva složili. Neki naš savet je da se napravi koncepcija: pola svirke pop/rok muzike, a pola narodnjaka.

Zabavne pesme za punoletstvo i narodne pesme za punoletstvo

Od pop-rok muzike tu su najveći hitovi Zdravka Čolića, Dino Dvornika, EX YU rock scene, kao što su Riblja Čorba, Bijelo Dugme, EKV, Babe, Galija, YU Grupa, Partibrejkersi, Zana, Tajči pa sve do narodnjaka kojih ima zaista previše:Od Ane Bekute, Harisa Džinovića, Zorice Brunclik, Luisa, Miroslava Ilića, Sinana Sakića, Ace Lukasa, Đanija, Aleksandre Prijović, Cece, Brene, do Silvane Armenulić i nekih zaista velikih imena stare narodne scene…Sve, dakle zavisi od ukusa, kakve ćete pesme za punoletstvo birati!

Ukoliko ste se pitali koje su to pesme za tortu punoletstvo, može biti zaista bilo koja: Od glavne teme iz vašeg omiljenog filma, do trenutno omiljene pesme koju često puštate…Na vama je da napravite izbor!

DJ je idealan izbor za modernu muziku

Za sve one koji žele vrhunsku žurku, u nekom trenutku oko torte mogu da angažuju DJ-a koji puštati najnovije IDJ hitove ili neku drugu muziku koju slavljenik poželi. Tu su takođe i dua kao što je Sax’n’Groove, Trubalkan, Orkestar Dejana Petrovića, kao i neki poznati pevači koji gostuju i na privatnim proslavama. Sve, dakle, zavisi od toga kako je slavljenik (zajedno sa svojim roditeljima) osmislio proslavu svog osamnaestog rođendana!

Ukoliko se i dalje premišljate koji su to idealni bendovi za punoletstva, poslušajte novi promo Menhetn benda i zakažite svoj termin na vreme!

Scroll to Top