Elegantne svadbene torte – Ideje i saveti za buduće mladence

U toku su pripreme za vaš najvažniji dan u životu i sada je red došao na svadbene torte. Želite da odaberete najlepšu, najelegantniju, i sigurno najukusniju verziju svadbene torte koja će ulepšati kulminaciju vašeg venčanja i svima ostati u najslađem sećanju.

S obzirom da je izbora na Balkanu sve više i više, jako je teško uopšte doći do toga – kakva je to vaša savršena torta za svadbu? Da li uopšte imate bilo kakvu ideju ili viziju koja će vam pomoći da, u moru najrazličitijih dizajna, odaberete upravo onaj koji, možda ni ne znate još uvek, vam se najviše dopada?

Pre svega, mi želimo da vam pomognemo da suzite izbor i da dođete do one mladenačke torte koja će vam se učiniti najlepšom od svih! Pripremili smo vam nekoliko interesantnih ideja za svadbene torte koje možete uzeti u obzir pre nego što zaista angažujete neku poslastičarnicu. Takođe, može vam poslužiti i kao inspiracija da se, po uzoru na odabrani dizajn, obratite poslastičarnici i sami iskreirate savršenu verziju torte za svadbu koja će svima ostati u najlepšem sećanju.

Šta je važno da zapamtite pre odabira svadbene torte?

Pre nego što se odlučite za određenu tortu za svadbu, jako je važno da imate na umu nekoliko stvari. Pre svega, broj gostiju je od presudnog značaja. Vrlo često na srpskim svadbama jedna velika mladenačka torta nije dovoljna za sve goste. Uvek se naručuju u poslastičarnicama makar dve do tri, a nekada i više različitih torti u zavisnosti od broja gostiju.

U nekim mestima i kod nekih ljudi u Srbiji i dalje vladaju običaji da žene mese torte i donose kao još jedan dodatni poklon, tako da ako imate takve zvanice, nemojte preterivati sa porudžbinama. Naravno, na to nikada ne možete 100% računati, ali ono što možete jeste da uvek imate „torte viška“. Bolje da pretekne, nego da vam zafali.

Raspitajte se dobro o poslastičarnicama

Takođe, raspitajte se dobro koje su to poslastičarnice u vašem gradu (ili zemlji) koje valjaju i koje imaju najviše pozitivnih komentara i preporuka. Nemojte naručivati od bilo koga, jer je najvažnije da torta bude napravljena od kvalitetnih sastojaka i da bude maksimalno ukusna.

Dobro razmislite o ukusima torte za svadbu

Kada ste našli okvirni dizajn torte po vašem ukusu, sledeće što morate da uzmete u obzir jesu ukusi od kojih će vaša mladenačka torta biti napravljena. Pažljivo birajte i kombinacije ukusa u dogovoru sa iskusnim poslastičarima koji će vam, nesumnjivo, dati najbolje moguće preporuke i kombinacije!

Odredite budžet za torte i slatkiše

Kao i za bend za svadbe, dekoraciju, fotografe, sale, isto tako je od ključnog značaja uspostaviti budžet za svadbene torte i kolače koje planirate da poručite. Nemojte se rasplinjavati i gledati one torte za svadbu koje su van vašeg cenovnog ranga. Fokusirajte se na ono što ste spremni i u mogućnosti da izdvojite. Naravno, sve u skladu sa brojem gostiju koji očekujete na vašem venčanju.

A, evo naših preporuka i ideja kakve sve torte za svadbu možete imati na umu pre poručivanja iste:

Svadbena torta 7

 

Svadbena torta 1

 

Svadbena torta 2

 

Svadbena torta 3

 

Svadbena torta 4

 

Svadbena torta 5

 

Svadbena torta 6

 

Svadbena torta 7

 

Svadbena torta 9

 

Svadbena torta 10

 

Svadbena torta 11

 

Svadbena torta 12

 

Svadbena torta 14

A ukoliko ste u aktivnoj potrazi benda za svadbe, poslušajte novi promo Menhetn benda i zakažite svoj termin na vreme:

Scroll to Top